Te koop
Nieuwstraat 8, 9971 Lembeke
Nieuwstraat 8, 9971 Lembeke
€269.000
/ mo
Verder af te werken woning met 4 slaapkamers, garage en gezellige tuin
Nieuwstraat 8, 9971 Lembeke
Nieuwstraat 8, 9971 Lembeke
Te koop

Vastgoed ID:

 10426
Beschrijving

Deze woning aan de Nieuwstraat 8 in Lembeke biedt niet alleen een prachtige basis voor een comfortabel en modern thuis, maar het biedt ook een unieke kans om het naar eigen smaak verder af te werken. Hoewel de ruimtes al zijn ingericht met smaakvolle details en functionele elementen, is er nog voldoende ruimte voor persoonlijke aanpassingen en verbeteringen.

Met zijn royale inkomhal en open leefruimte op de begane grond, biedt de woning een uitnodigende sfeer die perfect is voor gezinnen die op zoek zijn naar een gezellige woonomgeving. De keuken, hoewel volledig afgewerkt, kan worden aangepast aan individuele voorkeuren met betrekking tot apparaten, werkbladen en opslagruimte.

De slaapkamers op zowel de eerste als de tweede verdieping bieden een comfortabele basis, klaar om te worden aangekleed met persoonlijke accenten zoals kleuren, decoraties en meubilair. Deze ruimtes kunnen worden omgetoverd tot oases van rust en ontspanning, afgestemd op de unieke behoeften en stijl van de bewoners.

De royale tuin met terras biedt ook talloze mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en aanpassing. Of het nu gaat om het toevoegen van bloembedden en plantenbakken, het installeren van buitenverlichting of het creëren van een speelruimte voor kinderen, de buitenruimte kan worden omgevormd tot een privé-oase die perfect past bij de levensstijl van de bewoners.

Bovendien biedt de aanwezigheid van een garagebox extra mogelijkheden voor opslag of zelfs het creëren van een werkplaats of hobbyruimte. Met een beetje creativiteit en inspanning kan deze ruimte worden aangepast aan de specifieke behoeften en interesses van de bewoners.

Kortom, hoewel deze woning al veel te bieden heeft in termen van ruimte, functionaliteit en sfeer, biedt het ook een blanco canvas voor de nieuwe eigenaren om hun eigen stempel op te drukken en hun droomwoning te verwezenlijken. Met zijn potentieel voor verdere afwerking en aanpassing, is het echt een plek waar elk detail kan worden gevormd om aan de behoeften en voorkeuren van de bewoners te voldoen.

Algemene info
Bouwjaar:
n.v.t
Oppervlakte:
152 m²
Slaapkamers:
4
Badkamers:
1
Garage:
Ja
Verdiepingen:
3
Verwarming:
Aardgas
EPC-waarde:
142
Alg. staat:
Op te frissen
Bodemattest:
Blanco
Andere info
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Overstromingsgevoelig gebied:
Nee
Vergunning:
Vergunning
Verkavelingsvergunning
N.v.t
Dagvaarding
Geen dagvaarding
Verkooprecht
Geen voorkooprecht aanwezig
Onroerend erfgoed
Geen erfgoedwaarde
Pluspunten
Tuin
Garage
Goed EPC
Goede ligging
Rust
Natuur
Nieuwe keuken
Nieuwe verwarming
Dylan Stieperaere

BIV 511.408

Telefoon:

E-mail:

Deel deze woning
Andere acties

Geïnteresseerd?

Plaatsbezoek of meer informatie over dit pand?

Bij het verzenden van dit formulier geef ik Vastgoed Dylan toestemming contact met mij op te nemen.

RECENT BEKEKEN EIGENDOMMEN​

WONING of Pand KOPEN of HUREN? Neem contact met ons op