Verkocht
Ketterijstraat 44, 9988 Sint-Laureins
Ketterijstraat 44, 9988 Sint-Laureins
/ mo
Prachtig gelegen woning met 5 slaapkamers, garage en prachtig zicht op de velden
Ketterijstraat 44, 9988 Sint-Laureins
Ketterijstraat 44, 9988 Sint-Laureins
Verkocht

Vastgoed ID:

 10643
Beschrijving

Deze sfeervolle woning in Watervliet is met zorg ontworpen om een harmonieuze balans te bieden tussen comfort, ruimte en functionaliteit. Elk aspect van de indeling draagt bij aan een gevoel van welkom en warmte.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een ruime en uitnodigende inkomhal. Deze hal biedt direct toegang tot een prachtige, statige trap die naar de bovenverdieping leidt. Het is een indrukwekkende introductie van het huis, met genoeg ruimte voor een stijlvolle ontvangst van gasten.

Vanuit de inkomhal leidt een deur naar de leefruimte, die royaal is opgezet en veel natuurlijk licht binnenlaat door grote ramen die uitzicht bieden op de prachtige tuin. Deze ruimte is ideaal voor zowel ontspanning als entertainment, met genoeg plaats voor zit- en eetgedeeltes.

Aangrenzend aan de leefruimte vindt u de keuken, die praktisch is ingericht en beschikt over voldoende werk- en opbergruimte. Het is een ruimte die zowel functioneel als gezellig is, ideaal voor het bereiden van maaltijden terwijl u interactie heeft met familie of gasten.

Op de begane grond bevindt zich ook de eerste slaapkamer, die biedt een rustige, afgezonderde plek voor rust en privacy. Daarnaast is er een badkamer met een comfortabel ligbad, ideaal voor ontspannende momenten. Een ruime bergruimte naast de keuken biedt extra opbergmogelijkheden voor huishoudelijke benodigdheden en apparatuur.

De eerste verdieping huisvest vier ruime slaapkamers, elk groot genoeg om te dienen als volwaardige privévertrekken voor gezinsleden of gasten. Deze kamers zijn toegankelijk via een overloop die een rustige sfeer uitstraalt, passend bij de rest van het huis.

Verder heeft de woning een aantal functionele extra's, zoals een ruime garage en een aparte tuinberging voor tuingereedschap en -benodigdheden. De volledig onderkelderde ruimte biedt additionele mogelijkheden voor opslag.

Het is belangrijk op te merken dat het energieprestatiecertificaat (EPC) van de woning een score van 667 kWh/m² jaar aangeeft, wat overeenkomt met een F-label. Dit betekent dat er ruimte is voor verbeteringen in de energie-efficiëntie van de woning, wat een potentieel biedt voor duurzame aanpassingen en modernisering.

De doordachte indeling en de ruime opzet maken dit huis tot een ideale plek voor een comfortabel en vredig familieleven, geïntegreerd met de natuurlijke schoonheid van Watervliet, terwijl het ook een kans biedt voor energie-efficiëntie verbeteringen.

Algemene info
Bouwjaar:
n.v.t
Oppervlakte:
1891 m²
Slaapkamers:
5
Badkamers:
1
Garage:
Ja
Verdiepingen:
2
Verwarming:
Mazout
EPC-waarde:
667
Alg. staat:
Op te frissen
Bodemattest:
Blanco
Andere info
Stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig gebied:
Nee
Vergunning:
Geen vergunning
Verkavelingsvergunning
Geen vergunning
Dagvaarding
Geen dagvaarding
Verkooprecht
Geen voorkooprecht aanwezig
Onroerend erfgoed
Geen erfgoedwaarde
Pluspunten
Tuin
Garage
Prachtig zicht
In de velden
Goede ligging
Rust
Bossen
Natuur
Klassiek
Terras
Autostaanplaats
Dylan Stieperaere

BIV 511.408

Telefoon:

E-mail:

Deel deze woning
Andere acties

Geïnteresseerd?

Plaatsbezoek of meer informatie over dit pand?

Bij het verzenden van dit formulier geef ik Vastgoed Dylan toestemming contact met mij op te nemen.

RECENT BEKEKEN EIGENDOMMEN​

WONING of Pand KOPEN of HUREN? Neem contact met ons op